VIP salónky díky kreditkám
Nějaký tip na LoungeKey v Kuala Lumpur, terminál 1 gate A/B, nebo satelit. Při příletu jsme neznali číslo gate a po vstupu na udělený gate B, jsem zjistil, že tam není žádný LK. Zpátky zřejmě na stejném gate A/B.
Prosím o radu/recenzi. Vždy chodím ve Vídni do Vienna lounge, ale tentokrát letím po dlouhé době z terminálu 3, tak mne napadlo, že zkusím Sky lounge, je o hodně horší? Vím, že můžu přejet busem z terminálu 1 na terminál 3, ale říkala jsem si, že bych to měla blíž a zkusila něco nového, ale pokud mi napíšete, že nestojí za to, tak zůstanu u ověřené klasiky. Díky.
Priestory ma Vienna Lounge oveľa lepsie - salónik je väčší, vyhlad na plochu s lietadlami. Jedlo mi pride rovnake, alkohol nepijem, neviem posudit. Asi by som sa nepresuvala busom len kvôli "lepsiemu" saloniku.
osobně radši jezdím na Vienna. Naposled jsem šla po dlouhé době zkusit do Sky, tam bylo narváno, jídla pomálu, tak jsem to otočila a přesunula se do Vienna.
Jen si dej časovou rezervu, busík by měl jezdit co 10 minut, ale když minule nejel téměř 20, tak mě ještě řidič zjebal že co pindám
Oni si tam dávno dělají z cestujících srandu. Napíšou, že shuttle jezdí co 10 minut, ale když se zeptáš zaměstnance, proč to nejede, řekne ti, že je tam přece napsané, že to jezdí od... do..., i když to tam napsané není.
A teď si teprve představ to brečení, až se rozlítá BTS a místo Wienna lounge bude Caproni lounge....
Zkušenost s Lounge v SHJ? Nečekám, že by tam někdo byl, přece jen začínají z Prahy až v prosinci.
Čeká mě tam asi delší stopover tak bych rád věděl jak to přežít. Teda šel by i richlejší přestup ale to je v jiný den než potřebuju letět.
Sue Ellen Ewing napsal(a):A teď si teprve představ to brečení, až se rozlítá BTS a místo Wienna lounge bude Caproni lounge....
Tam jsme byli jednou :D Sami. Tím sami myslím, že tam nebyla ani obsluha (recepční) ....
Tam jsem byl víckrát. Párkrát už jsem ale nějaký čas před zavíračkou narazil na zamčené dveře - zjevně měla ten den službu ona pověstná blonďatá máňa, které se nechce pracovat. Jsem zvědavý, jestli ji nový provozovatel převzal...
bugr napsal(a):Zkušenost s Lounge v SHJ? Nečekám, že by tam někdo byl, přece jen začínají z Prahy až v prosinci.
Čeká mě tam asi delší stopover tak bych rád věděl jak to přežít. Teda šel by i richlejší přestup ale to je v jiný den než potřebuju letět.
V SHJ jsem byl v září a je tam příjemný lounge s velmi dobrým teplým jídlem. Pro non-muslim návštěvníky jsou dva alkoholické nápoje na hlavu. Vstup je striktně na 3 hodiny a vychází se s kartičkou přes turniket.
sakra, dva alkoholické to asi nebude dvě lahve vína :D No tak se snad aspoň najím a pivko v BKK
jinak 3 hodiny jsou v pohodě, vemu ten hotel na půl dne + ty tři hodiny v lounge a to půjde, díky za info.
jinak ale v LK píšou, že vstup tři hodiny před odletem takže to nebude na tři hodiny. Teda pokud chci stihnout odlet.
Sala Montaña Roja - tenerife jih
Příjemný a celkem velký lounge. Venkovní terasa. Výběr z cca 5 teplých jidel. Nějaké studené- sýry, Šunky, salámy.. výborný fresh džus. Studené španělské polévky. 2 druhý červené i bílé + cava a další bublinky. Výborné dorty-jsou ukryte v lednici..celkem pěkná sprcha..zdarma.. stojí za návštěvu.. hlavně před 5 hodinovým letem...
ENRIQUE TOMAS - lounge key vstup na tenerife airport
Možnost útraty 23 euro.. chtěl jsem si koupit domů víno nebo likér 43 ale tvrdé vůbec neměli a víno jen 2+2 druhy a z pevniny... jinak ceny prestrelene ale než aby vstupy propadly...
Návšteva ve Scala Lounge na LCA velmi prijemna, tam by se mohli v Praze ucit. Veliky vyber od snacků az po sladkosti a dorticky. Nakladana zelenina, i cerstva vcetne ovoce, vrapy, orisky a musli vseho druhu, jogurty, i haloumi syr, susene ovoce, tzaziky a jine omacky a pak tepla snidane, vejce na tri zpusoby, fazole, parecky, polevka a hlavne teda otevreni 24/7, doplnuji i v noci, pohodlne gauce, kde se da lezet. Byla jsem tam podruhe a pro me teda jeden z nejlepsich salonku co se obcerstveni- jidla tyka. Piti klasika nealko a dzusy, pivo alko/nealko, vino. Tvrdy nesleduju.
Loni jsme tam prespavali, letos jsme to vyresili spanim v ubytovani a prijezd ve 3:30 na letiste (Wizz skvely odlet v 5:50)
…..přílet do PRG v 8:35 jsme vykompenzovali navstevou Plzenske hospody na LK (obsluha urputne tvrdila, ze na priletovy BP to nejde). Slo😉.
Obsluha v těch Pilsner pubech ráda tvrdí všechno možné, jen aby se člověka s LK zbavila. Už jsem tam slyšel, že na příletový BP to nejde, na alkohol to nejde uplatnit, v té co je v landside vedle Burger Kingu, že neberou LK vůbec (brali, ale musel jsem bábu přesvědčit ať to načte, na což bylo milion keců), že se musí LK hlásit ještě před objednáním, jinak že to nejde uplatnit (šlo bez problémů)... Holt pro ně lepší cizinec co to tam roztoči i s pořádným dýškem, než někdo kdo zaplatí v podstatě voucherem 😀